Voor al uw sport- en spelmaterialen
 
Welkom bij Leba Bakker Sport BV, de sportartikelen groothandel voor bedrijven, verenigingen, scholen/onderwijsinstellingen, overheidsinstanties, kinderdagverblijven en meer. Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment sport- en spelproducten van topmerken zoals Adidas, Arena, Puma, en nog veel meer.

Bij onze groep "nieuwe artikelen" vindt u regelmatig nieuwe producten. Houd onze website dus goed in de gaten! Mist u toch nog een artikel? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons kantoor. Ons verkoopteam staat voor u klaar en helpt u graag verder.

Onze vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en prijswijzigingen en/of zetfouten zijn voorbehouden. U bent van harte welkom op ons kantoor en magazijn om onze producten te bekijken en af te halen. Wilt u er zeker van zijn dat het door u bestelde artikel op voorraad is? Bel dan even met ons verkoopteam.

Bij Leba Bakker Sport BV vinden we het belangrijk om u de beste service te bieden en u te voorzien van de nieuwste sportartikelen van topmerken. Met ons uitgebreide assortiment en ons professionele verkoopteam zijn wij er zeker van dat u bij ons vindt wat u zoekt.

Wij nodigen u uit om onze webshop te bezoeken en wensen u veel plezier bij het shoppen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer +31 (0)162 428 563.

Met vriendelijke groet,

Leba Bakker Sport BV
Marinka Bronne-Bakker

Leba Bakker Sport BV kantoor en magazijn

Openingstijden: ma t/m do
08.30 tot 17.00 u
vrijdag van 8.30 tot 16.00 u
 
 
Persoonlijk advies? bel ons verkoopteam
+31 (0)162 428 563
 
Email bericht klik hier
Kantoor Showroom en Magazijn
Wilhelminakanaal Noord 5A
4902 VR Oosterhout (N-Brabant)
 
Leba Bakker Sport BV
Groothandel voor sportartikelen
en spelmateriaal
 
©Leba Bakker Sport BV