Bij Lebasport is het veilig onze pagina's te bezoeken, de website is optimaal beveiligd en de bestellingen worden versleuteld doorgestuurd.
Volgens de EU wetgeving GDPR informeren wij u over de privacy van klantgegevens.

Leba Bakker Sport BV Leba Bakker Sport BV, gevestigd aan Wilhelminakanaal Noord 5A 4902 VR Oosterhout, Noord Brabant Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://lebasport.nl Wilhelminakanaal Noord 5A 4902 VR Oosterhout, Noord Brabant Nederland +31 162 428 563

Persoonsgegevens die wij verwerken

Leba Bakker Sport BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via , dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Leba Bakker Sport BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Verzenden van onze nieuwsbrief max. 1x per maand en/of Wilt u geen nieuwsbrief ontvangen neem dan contact met ons op via
  • Leba Bakker Sport BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Leba Bakker Sport BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Leba Bakker Sport BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Leba Bakker Sport BV) tussen zit. Leba Bakker Sport BV gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: De webshop geeft automatisch een e-mail bevestiging na een geplaatste bestelling, daarna verloopt het order proces via onze medewerkers.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Leba Bakker Sport BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn van persoonsgegevens: persoonsgegevens > Bewaartermijn van de gehele administratie volgens de BTW / Belastingdienst opgelegde verplichting.

Delen van persoonsgegevens met derden

Leba Bakker Sport BV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Leba Bakker Sport BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Leba Bakker Sport BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens naar . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Leba Bakker Sport BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Leba Bakker Sport BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan contact op met onze klantenservice of via
 
 
Tip! Besteld u regelmatig, verwijder dan niet de cookies in uw browser. (zie voorkeuren browser) Uw cookie blijft dan langere tijd geldig.
 
Tip! Besteld u regelmatig, gebruik dan uw inlogcode.
 
Wenst u meer informatie hieromtrent: Neem contact op met ons verkoopteam
 
Met vriendelijke groeten
 
Lebasport team

Artikelen in bestelling

Uw bestellijst is leeg.
Openingstijden: ma t/m do
08.30 tot 17.00 u
vrijdag van 8.30 tot 16.00 u
 
Persoonlijk advies? bel ons verkoopteam
+31 (0)162 428 563
 
Email bericht klik hier
Kantoor Showroom en Magazijn
Wilhelminakanaal Noord 5A
4902 VR Oosterhout (N-Brabant)
 
Leba Bakker Sport BV
Groothandel voor sportartikelen
en spelmateriaal
 
©Leba Bakker Sport BV