Leba Bakker Sport BV is al meer dan 30 jaar leverancier van sportartikelen

Leba Bakker Sport BV opgericht  3 november 1988.

Leo en Jenny Bakker begonnen, in dat jaar met hun eigen bedrijf, na reeds vele jaren werkzaam te zijn geweest binnen de sport wereld. 

Klein en van uit huis begonnen en inmiddels een mooi bedrijf met een brede klantenkring zowel binnen de overheid als daar buiten. Kantoor, magazijn en een klantvriendelijke internet catalogus. Leba Bakker Sport BV gaat met de tijd mee, het assortiment is uitgebreid en groeit nog steeds.

Waar zijn wij trots op

Het meest trots zijn wij op het vertrouwen dat klanten en leveranciers in ons hebben, of je nu een grote of kleine klant bent bij Leba Bakker Sport BV staat de service aan de klant hoog in het vaandel. We weten wie de gebruikers  zijn, kennen onze klanten en weten welke producten bij ze passen. Dat is van groot belang omdat we leveren aan diverse doelgroepen met elk hun eigen specifieke wensen en eisen. Service, flexibiliteit en snelheid, daar staan we voor. Maar ook zijn we gastvrij, de koffie staat klaar en we tonen je trots onze producten en magazijn!

Het team

Al vele jaren zijn op kantoor de zelfde personen werkzaam, een goed en gezellig team. Vaste contact personen voor u als klant.  Zij zijn samen het gezicht van Leba Bakker Sport BV. Leo Bakker zelf met zijn meer dan 30 jaar ervaring en kennis van de klanten en de sport branche, werkt nog mee.

Het assortiment

Een ruim assortimenten producten om zo een totaal pakket te kunnen leveren  Yonex, adidas, Windy, Heemskerk, Dunlop, Polar, Dita en Derbystar, allemaal stuk voor stuk merken met een uitstekende kwaliteit. Inmiddels kunnen wij hier veel merken aan toevoegen zoals Gilbert, Reece, Kettler,
Erima, Spalding , Spordas, Softee, Tunturi, etc. Daarnaast zijn ook de product groepen groter geworden, meer artikelen voor scholen,  het ontwikkelen van de motoriek en  samenwerken, oudere sporten zoals koersbal, maar ook muziek, verkeer en jongleermaterialen. Met regelmaat bekijken wij een groep en gaan opzoek naar leuk nieuw sport- en spelmateriaal.

De website

De papieren catalogus heeft inmiddels plaats gemaakt voor een website. De  Leba Bakker Sport BV wilde een duidelijke en klant vriendelijke website maken, fris, sportief met een zekere rust. Ook hier blijven wij in beweging, nieuwe producten toevoegen, maar ook aan de achterzijde zijn wij weer druk bezig met de vernieuwingen zodat de website met zijn tijd mee gaat. We blijven dus investeren en nieuwe mogelijkheden toepassen. Internet is een heel belangrijk medium al blijft het persoonlijke contact met de mensen wel het allerleukste en allerbelangrijkste.

Ontwikkelingen

Mensen kopen duurzamer in, willen rekening houden met het milieu en zoeken naar producten die langer mee gaan, maar willen ook niet te veel betalen. Aan de ander kant merken wij dat service heel belangrijk is. Klanten willen graag goed en snel geholpen worden, duidelijke informatie ontvangen. De website, maar ook even bellen, chatten of een bericht via WhatsApp, zijn hiervoor ideale middelen. Persoonlijk contact is onontbeerlijk om voldoende feeling te houden met de praktijk van de gebruikers.

Op het moment zien wij veel  bestaande sportmaterialen gebruikt voor nieuwe uitdagingen of spelvormen. Materiaal met kleine aanpassingen geschikt gemaakt voor nieuwe activiteiten. Verder gaan mensen, zeker nu er door diverse gemeenten buurthuizen gesloten worden vaker gebruikmaken van bestaande sportvelden en kantines voor hun activiteiten. Sport speelt een belangrijke rol in de samenleving voor jong en oud.

Uw artikelen in het bestel lijstje

U hebt nog geen artikel in bestelling